You are hereBlogit

Blogit


Seitar alkuleiri

Tulimme leiripaikalle ja laitoimme lipun salkoon. Sen jälkeen jouduimme pystyttämään teltat heinikkoon. (Sisarukset vammauttivat itsensä teräaseilla). Leiriportissa käytimme Vesan ihmeellisiä puupalikkanuija juttuja, jotta pystyisimme lyömään jotain keppejä maahan.

Leiriportin pystyttäminen oli joidenkin mielestä juhlallinen hetki. Meidän teltassa oli samana päivänä jätti hämähäkki, linnunpoikanen ja rupikonna. Illalla oli paljon vapaa-aikaa, koska johtajat juttelivat pitkään keittiössä.

Haikkikokemuksia

  • Haikille lähdettiin sunnuntaina lounaan jälkeen. Haikkiryhmissä melkein kukaan ei päässyt parhaan kaverinsa kanssa samaan ryhmään.
  • Rasteilla tehtiin solmuja, juteltiin, täytettin pullot ja venyteltiin. Yörastilla nähtiin taas kaverit. <3
  • Seuraavan yön yöpymispaikalla nähtiin suunnistusrasti vastarannalla, luultiin Sirun kanssa, että se oli joky tyyppi ja nimettiin se Villeksi
  • Iltapalalla oli tortillaa ja lettuja

  • Haikki oli noin 15 kilometriä, ois voinu olla pitempiki :-).
  •  
  • Riina (13 v) ja Siru (12 v)

Seikkailijoiden leiri ja haikkikokemuksia (Heinä 2013)

Haikki

Haikki oli raskas kävellä metsässä. Hyttyset puri. Lähdimme sunnuntaina. Rasteilla oli jumppaa ja juotavaa. Riikan rastilla piti tehdä merimiessolmu yhdellä köydellä. Vesan rastilla oli juomatauko. Sitten oli juomapullon täyttörasti. Akilla oli venyttelyrasti ja söimme välipalt. Kävelimme ohi yöpymispaikan, koska seurasimme toistaryhmää ja tulimme takaisin. Ykkösryhmä oli ollut kauan jo paikalla odottamassa.

Seikkailijoiden ja Tarpojien leirin alku (Heinä 2013)

Päivä 1.

Saavuimme lauantaiaamuna. Bussimatkan jälkeen meille esiteltiin leiripaikka ja kokosimme teltat ja rakensimme leirin. Pinja löi kirveellä jalkaansa ja joutui lähtemään tikattavaksi. Sen jälkeen söimme Outin kokkaamaa gourmet-ruokaa, eli nakkikeittoa.

Kottaraisten ensimmäinen päivä leirillä

 

Kun saavuimme, meille esiteltiin piha. Sitten nostimme lipun ja harjoiteltiin samalla sitä miten se nostetaan. Kasasimme yhdessä puolijoukkuteltan. Kun teltta oli pystyssä, veimme tavarat sisään ja levittäydyimme tetlttaan. Teltasssa meitä oli kahdeksan plus Akela. Leikittiin teltassa.

Leikimme yhteisleikkejä ulkona. Syötiin lounas. Leikittiin teltassa ja syötiin karkkeja. Oli välipala ja yhteisleikkejä pihalla. Leikittiin teltassa ja syötiin PALJON karkkeja - taas.