You are hereTule mukaan partiotoimintaan!

Tule mukaan partiotoimintaan!


By wwwadmin - Posted on 17 Elokuu 2009

Voit ilmoittautua mukaan partioon. Tällä hetkellä ryhmiimme on jonoa, joten ilmoittautua kannattaa, mutta paikkaa voi joutua odottamaan.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ LINKISTÄ!

Partion voi aloittaa aikaisintaan syksynä, jolloin aloittaa koulun. Partio sopii myös koko perheen harrastukseksi ja vanhemmat ja nuoret ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan. Aiempaa kokemusta ei tarvita, partion voi aloittaa missä iässä tahansa. Lippukunnan perustajat ja ryhmien johtajat ovat pääasiassa alueella asuvia vanhempia ja aikuisia. Toiminta on vapaaehtoistoimintaa.

Ilmoittautumiset partioon otetaan vastaan osoitteeseen lpkj (at) aviapartio.fi. Voit ilmoittautua myös tapahtumissa. Partion avointen ovien päivässä. Kerro ilmoittautuessasi:

  • lapsen nimi ja syntymäaika (sotun loppuosaa ei tarvita)
  • vanhemman/vanhempien yhteystiedot: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • muun perheen mahdollinen halukkuus olla mukana partiotoiminnassa

Partiolaiset valitaan ikäkausien mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmiin pyritään ottamaan mukaan tasaisesti molempia sukupuolia. Paikkoja voi kysyä ryhmien johtajilta tai lippukunnanjohtajalta. Ne, jotka eivät mahdu tällä kertaa mukaan, voidaan sijoittaa jonotuslistalle. Uusia ryhmiä perustetaan johtajatilanteen mukaan.

Partioon osallistuminen maksaa

  • Liittymismaksun 20€ (sisältää huivin, lupausmerkin, suorituskirjan). Maksetaan vain kerran.
  • Suomen Partiolaisten jäsenmaksun vuosittain n. 65-77€ (2015). Sisältää myös Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n ja Aviapartion jäsenmaksun, koko kansainvälisen partioliikkeen jäsenyyden, Partiolehden, vakuutukset partiotilaisuuksissa ja Suomen Retkeilymajajärjestön SRM:n jäsenedut. Partiojäsenkortilla saa alennusta Partioaitasta ja Scandianavian Outdoor Storesta. 

Lisää tietoa partiosta:

www.partio.fi
www.liitypartioon.net