You are hereSudenpennut

Sudenpennut


By wwwadmin - Posted on 23 Tammikuu 2010

Sudenpennut ovat 7–9 -vuotiaita partiolaisia, joiden ryhmää kutsutaan laumaksi. Laumaa johtaa tehtävään koulutettu aikuinen, akela.

Leikit, seikkailut ja tarinat ovat sudenpentutoiminnassa tärkeitä. Viikottaisissa laumailloissaan lauma oppii juttuja, joita ei koulussa opeteta... Lisäksi sudenpennut tapaavat toisiaan retkillä ja muissa partiotapahtumissa kuten kesäleirillä ja sudenpentujen partiotaitokilpailuissa. (www.partio.fi)

Aviapartiossa on tällä hetkellä kaksi sudenpentulaumaa. Kaikki laumat ovat sekalaumoja, joissa on sekä tyttöjä että poikia.

Sinitiaiset 2002 syntyneille tytöille ja pojille. Lauma kokoontuu tiistaisin. Lauman akeloinan toimii Soili (pois syksyn 2011), ja syksyn aikana Laura ja Arja.

Punarinnat  2003 syntyneille tytöille ja pojile. Lauman akeloina toimivat Outi ja Michael.

Uusi lauma Laumallinen tai kaksikin lapsia odottaa johtajia, jotta ryhmä voidaan perustaa. 

 

Tahdotko sudenpennuksi tai akelaksi? 

Tällä hetkellä ryhmät ovat täysiä. Otamme ryhmiin uusia jäseniä, mikäli ryhmiin tulee tilaa. Sisään pääsee jonon kautta, joten ilmoittaudu mukaan. Valitettavasti suuren kysynnän vuoksi emme voi taata paikkaa lippukunnassamme.

Jos olet kiinnostunut laumanjohtamisesta, ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan! Näin voisimme tarjota mahdollisimman monelle halukkaalle mielekkään partioharrastuksen alueella.

Vapaa määrittely