You are hereSeikkailijat

Seikkailijat


By wwwadmin - Posted on 23 Tammikuu 2010

Seikkailijat ovat 10–12-vuotiaita partiolaisia. Seikkailijoiden ryhmä on 10–15 hengen joukkue, joka jakaantuu kahteen tai kolmeen vartioon. Seikkailijajoukkuetta johtaa tehtävään koulutettu aikuinen, sampo. Kukin seikkailija saa vuorollaan opetella johtamista eli toimia vartionjohtajana tilanteissa, joissa toimitaan pienryhmissä eli vartioissa.

Seikkailijat opettelevat partion perustaitoja ja retkeilevät paljon. Lisäksi seikkailijajoukkueiden ohjelmaan kuuluu taitomerkkejä sekä partiotaitokisoihin osallistumista. Seikkailija matkaa tutkimusmatkailijan lailla: retkikeittimet, ensiapu, rakentelu ja solmut tulevat seikkailijoille tutuiksi! (www.partio.fi) Seikkailijaikäkausi kestää 2-3 vuotta.

Aviapartiossa on tällä hetkellä kaksi seikkailijajoukkuetta. Myös seikkailjoihin on jonoa, emmekä voi taata paikkaa ryhmässä (paitsi: heti tilaa 2000 syntyneille pojille).

Pikkutikat 2000 syntyneille tytöille ja pojille. Pikkutikat kokoontuvat keskiviikkoisin. Ryhmässä on tilaa parille pojalle. Ryhmää johtavat sammot Riikka ja Eino.

Varpuset 2001 syntyneille tytöille ja pojille. Varpuset kokoontuvat torstaisin. Ryhmää johtavat sammot Saila ja Ulla.

Vapaa määrittely