You are hereAviapartio tiedottaa 1/2010

Aviapartio tiedottaa 1/2010


By riikka.rahtola - Posted on 25 Tammikuu 2010

Tässä tiedotteessa lippukuntamme tiedottaa jäsenilleen ja vanhemmille seuraavia ajankohtaisia asioita.

1) Uusi kokoontumispaikka Käräjäkujalla + taustayhteisösopimus
2) Aviapartion huivin ja lipun ideakilpailu tulossa
3) Kevään retket
4) Lippukunnan kesäleiri elokuussa 2010
5) Yhteisvastuukeräys 8.2.
6) Partio 100v tapahtuma su 14.2.
7) Retkirekry-info vanhemmille ma 15.2.
8) Vanhempien ilta 8.3.2010
9) Sepelipäivä Kiipelinvuori 18.4.
10) Nettisivut kehittyvät
11) Myynnissä Aviapartio 1v DVD-esitys ja avainnauhoja
12) Osta-, myy- ja vaihdapalsta nettisivuilla
 

******************

1) Uusi kokoontumispaikka Käräjäkujalla + taustayhteisösopimus

Lippukuntamme on tehnyt taustayhteisösopimuksen Tikkurilan seurakunnan kanssa. Yhteistyösopimus mahdollistaa lippukunnalle kokoontumistilat Pakkalan kerhotiloissa, osoitteessa Käräjäkuja 1 B. Konkreettisesti tämä tarkoittaa paikan vaihtoa ehkä vähän kauemmas Kartanonkoskelta, mutta mahdollistaa ryhmille ja lippukunnalle paremmat toimintatilat ja mm. tavaroiden säilyksen tilat, jolloin toimintaa on helpompi pyörittää ryhmien kanssa samalla välineistöllä. Taustayhteisösopimukseen liittyen tulemme myös saamaan seurakunnalta toiminta-avustusta vuosittain jäsenmäärämme mukaan. Aivan oma kolo on edelleen tähtäimessä tulevaisuudessa ja kaikki vinkit, keinot ja apu oman kolon hankinnassa ovat tervetulleita.

2) Aviapartion huivin ja lipun ideakilpailu tulossa
Aviapartion tunnusten, lipun ja huivin suunnittelu käynnistyy, kutsu avoimeen ideakilpailuun on tulossa! Seuraa sähköpostia ja nettisivuja. Ideakilpailu on avoin kaikille, niin partiolaisille kuin vanhemmillekin. Päästä sisäinen luovuutesi valloilleen ja osallistu mukaan!

3) Kevään retket
Sudenpentujen kämppäretki 19.-21.3.
Kaikkien sudenpentujen yhteinen kämppäretki tehdään 19.-21. maaliskuuta, kohteena on tällä kertaa Kirisiskojen ja Mustien veljien lippukuntien kämppä Nummelassa. Retkestä tiedotetaan erikseen. Lisätietoa retkestä saat lähempänä retkeä jaettavasta retkikirjeestä ja laumojen johtajilta.

Lippukunnan kevätretki + paraati 23.-25.4
Koko lippukunnan kevätretki tehdään 23.-25. huhtikuuta Kavalahteen. Retkeltä palataan suoraan piirin partioparaatiin Helsingissä. Tarkempia tietoja retkestä lähemmin yhteisesti, sekä ryhmien johtajilta.

Molemmille retkille on myös vanhemmilla mahdollisuus lähteä mukaan retkelle avustamaan mm. retken keittiö ja yleishuoltotehtävissä (ja vapaaehtoisia myös tarvitaan!). Kiinnostuitko, ota yhteyttä laumasi akeloihin. Retkirekryinfo-ilta mukaanlähtiöjöille järjestetään maanantaina 15.2.

Partioparaatiin tarvitaan lisäksi vapaaehtoinen liikenteenohjaaja. Pääkaupunkiseudun partiolaiset tarjoavat keväällä infoa, mitä tehtävään sisältyy.

4) Lippukunnan kesäleiri elokuussa 2010
Aviapartio järjestää oman kesäleirin 7.-12. elokuuta (la-to). Leiri on suunniteltu koko lippukunnalle. Tarvitsemme myös vanhempia mukaan leirille keittiö- ja yleishuoltotehtäviin, jotta leiri pystytään järjestämään. Jos vanhempi / vanhemmat lähtevät leirille, voi muunkin perheen iästä riippumatta ottaa mukaan. Majoitusmahdollisuuksia on teltasta aittoihin. Varaa viikko lomastasi ja tule mukaan viettämään ratkiriemukas viikko partiotunnelmissa Päijät-Hämäläisessa järvenrantamaisemassa, mukavassa seurassa. Tällaista lomaa et muualta löydä! 
Leirikirje, jossa tarkemmin tietoa, jaetaan helmikuun lopussa.

5) Yhteisvastuukeräys ma 8.2.
Aviapartio osallistuu yhteisvastuukeräykseen, osana seurakunnan kanssa tehtyä taustayhteisösopimusta. Keräys toteutetaan maanantaina 8.2. Flamingossa (sama paikka kuin kalenterimyynnissä). Johtajat ohjeistavat ryhmien vuorot, toive on että mahdollisimman moni voisi olla mukana. 

6) Partio 100v tapahtuma su 14.2.

Lippukuntamme järjestää maanlaajuiseen Partio 100v tapahtumaan liittyen tapahtuman sunnuntaina 14.2. Tapahtuma on avoin kaikille, joten mukaan voi houkutella vaikka naapurin. Tiedote tapahtumasta jaetaan koteihin myöhemmin.

7) Retkirekryinfo vanhemmille ma 15.2.

Tarvitsemme vapaaehtoisia lisäkäsiä ja silmiä mukaan retkillemme ja leireille varmistamaan, että ruoat valmistuvat aikanaan ja tarvittava huolto pelaa, johtajien vastatessa varsinaisesti toiminnasta, retken järjestelyistä ja yleisestä sujuvuudesta. Retkelle osallistuminen voi myös vanhemmalle olla mukava elämys irti arjen normaaleista kuvioista. Retki on myös loistava tilaisuus tutustua siihen, mitä partiossa oikein tehdäänkään. Pidämme maanantaina 15.2. klo 18:00-20:00 retkirekryinfon kaikille retkelle lähtemisestä kiinnostuneille vanhemmille, osallistuminen tähän ei vielä sido. Tule kuulemaan, kysymään ja innostumaan yhdessä! Aiheina vaikka: mitä minä voisin retkellä tehdä? Miten omaan lapseen tulisi suhtautua muiden joukossa? Kuka retkellä määrää? Missä mä retkellä nukun? Mitä siellä tehdään?
Ilmoittaudu 8.2. mennessä, niin tiedämme kuinka paljon keitämme kahvia. Paikkana on Tammiston kerhohuoneisto, Tammistonkatu 29 B, 01520 Vantaa. 

8) Vanhempien ilta 8.3.2010
Pidämme vapaamuotoisen vanhempain illan kaikkien ryhmien vanhemmille Haltialan makkaranpaistopaikalla klo 18:00-20:00. Myös muut, kaiken ikäiset partiosta kiinnostuneet aikuiset ovat tervetulleita, riippumatta siitä, onko omia partiolaisia / lapsia tai ei. Tiedotamme tarkemmin lähempänä tapahtumaa, mutta varaa ilta jo kalenteriisi!

9) Kiipelinvuori-sepelipäivä 18.4.

Kiipelinvuori-peli on tarkoitettu seikkailija-ikäisille sekä sudenpennuista seikkailija-ikään siirtyville.
Myös lasten vanhemmat ovat tervetulleita pelaamaan partiotaitoja testaavaan peliin 3-5 hengen joukkueissa.Tämä on vanhemmille helppo tapa tulla tutustumaan partiossa opittaviin taitoihin ja nauttimaan päiväksi Tammistonmetsän kauniista luonnosta. Myös naapurilippukunnastamme PyLaReista on kutsuttu joukkueita pelaamaan peliä.

10) Nettisivumme kehittyvät

Nettisivumme www.aviapartio.fi kehittyvät kaiken aikaa, sitä mukaan kun ideoita ehdimme toteuttaa. Sivuilta löytyvät mm. johtajien yhteystiedot, tapahtumat, jaetut retkikirjeet, pieniä juttuja siitä mitä on tehty ja kuvia matkan varrelta. Kuvia pääsee näkemään, kun kirjautuu käyttäjäksi. Kirjautuminen varmistetaan pienellä viivellä, mutta tarkoituksena on, että lasten kuvat eivät ole koko maailman katsottavana.
Seuraa siis muutoksia, ehdotuksiakin nettisivujen sisällöksi saa tehdä.
 
11) Myynnissä Aviapartio 1v DVD-esitys ja avainnauhoja
Vuosijuhlassa esitetty kuvakooste ensimmäisestä toimintavuodestamme on myynnissä nettikaupassamme oikeana DVD-levynä, joka toimii sekä DVD-soittimessa että tietokoneessa. Levyn hinta on 11€. Keväänvihreitä Aviapartio-avainnauhoja on tarjolla 3€ kannatushintaan. Käy tutustumassa ja tilaamassa! Toimitukset johtajien kautta.

12) Osta-, myy- ja vaihdapalsta
Nettisivuilta löytyy myös osta-, myy-, vaihda- ja lainaapalsta. Laita kiertoon vaikka pieneksi käyneet luistimet, makuupussit tai sudaripaidat, kysy suurempia, uudempia tai tarvitsemiasi kamppeita, tarjoa lainattavaksi tai kysy lainaan vaikka retkitarvikkeita...
 
Talviterveisin Aviapartion johtajisto!

Vapaa määrittely