You are hereAVIAPARTIO TIEDOTTAA 1/2009

AVIAPARTIO TIEDOTTAA 1/2009


By riikka.rahtola - Posted on 13 Helmikuu 2009

  • Lupauksenantotilaisuus laskiaistiistaina 24.2.2009
  • Aviapartion aloittaneet ryhmät
  • SuSen Loikka partiokisapäivä sudenpennuille ja seikkailijoille 8.3.
  • Sudenpentujen kämppäretki Käpälämäelle 27.2.-1.3.
  • Aviapartion nettisivut
1. Lupauksenantotilaisuus laskiaistiistaina 24.2.2009
2. Aviapartion aloittaneet ryhmät
3. SuSen Loikka partiokisapäivä sudenpennuille ja seikkailijoille 8.3.
4. Sudenpentujen kämppäretki Käpälämäelle 27.2.-1.3.
5. Aviapartion nettisivut

1. Lupauksenantotilaisuus laskiaistiistaina 24.2.2009

Lupauksenanto on tilaisuus, jossa muodollisesti tullaan partiolaisiksi. Sudenpennut ja seikkailijat saavat lupausmerkin ja partiohuivin annettuaan ikäkautensa mukaisen lupauksen. Lupauksenantotilaisuudessa lupauksenantajat tulevat eteen riviin seisomaan ja lausuvat lupauksen yhteen ääneen lupausta vastaanottavalle partiojohtajalle. Lupauksne aikana tervehditään partiotervehdyksellä.

Tulevassa Aviapartion lupauksenantotilaisuudessa myös aikuiset johtajat antavat lupauksen. Osa aikuisista on juuri aloittanut partiouransa ensimmäistä kertaa elämässään, osalla taas aktiivisisten partiovuosien jälkeen on ollut vuosien taukoa toiminnasta. Johtajien lupauksen tulee vastaanottamaan Pääkaupunkiseudun Partiolaisten edustaja. Haluamme tarjota myös teille, vanhemmat, tilaisuuden liittyä partioon, antaa partiolupaus ja saada partiohuivi muiden liittyneiden mukana. Otamme mielellämme uusia ihmisiä mukaan mukavaan johtajajoukkoomme, ja pitkän päälle tarvitsemmekin lisävoimia, monenlaisiin enemmän tai vähemmän aktiivisiin tehtäviin. Jäsenenä pääset myös vaikuttamaan Avipartion toimintaan. Partio voi olla myös koko perheen harrastus, jossa aikuiset voivat olla tärkeänä tukena lasten ja nuorten kasvussa. Liittymisen myötä maksettava vuosittainen jäsenmaksu sisältää myös vakuutuksen partiotapahtumissa sekä on edellytyksenä mm. leireille osallistumiseen. Jos haluat liittyä itsekin Aviapartioon, pyydämme ilmoittamaan siitä lippukunnan johtajalle puhelimitse (044 3334734 tai sähköpostitse lpkj (at) aviapartio.fi), niin varaamme sinullekin huivin.

Tilaisuuden kulku:Lupauksenantotilaisuus alkaa kokoontumisella Tammiston Ostospuiston parkkipaikalla klo 17:30. Tästä lähdemme kulkueena kohti Tammistonmetsää, jossa meillä on nuotio valmiina odottamassa. Lupaukset annetaan ikäryhmittäin nuotion loisteessa, jonka jälkeen partiomaista ohjelmaa, sekä mehu ja pullatarjoilu. Mukaan omat mukit! Tilaisuuteen ovat tervetulleita koko perheet. Ilmoitathan kuinka monta osallistujaa teidän perheestänne tulee osoitteeseen lpkj (at) aviapartio.fi. Jos sudenpentu- tai seikkailijalapsesi ei pääse tilaisuuteen, ilmoita siitäkin.

Tilaisuus on ohi noin klo 19.

Partiolupaukset ja ihanteet

Sudenpennun lupaus ja ihanteet:  http://partio.fi/Suomeksi/Sudenpennut/Ohjelma/Lupaus_ja_ihanteet.iw3

Seikkailijan lupaus ja ihanteet:  http://partio.fi/Suomeksi/Seikkailijat/Ohjelma/Lupaus_ja_ihanteet.iw3 

Aikuisen lupaus:
Lupaan parhaani mukaan rakastaa Jumalaani, omaa maatani ja maailmaa, toteuttaa partiolaisen ihanteita ja olla avuksi toisille.

(aikuisen) Partiolaisen ihanteet = Vaeltajan ihanteet: http://partio.fi/Suomeksi/Vaeltajat/Ohjelma/Lupaus_ja_ihanteet.iw3

**************************************

2. Aviapartion ryhmät

Aviapartiossa on aloittanut toimintansa kolme ryhmää:

Varpuset, sudenpentulauma
Lauma kokoontuu torstaisin klo 17:30-18:45. Laumalaiset ovat 7 vuotiaita, tällä hetkellä 8 poikaa ja 3 tyttöä, mukaan mahtuu erityisesti tyttöjä.

Akelat: Outi Korkeila, outi.korkeila(at)aviapartio.fi ja Aija Brännare, aija.brannare(at)aviapartio.fi


Pikkutikat, sudenpentulauma
Lauma kokoontuu keskiviikkoisin klo 17:30-19:00. Laumalaiset ovat 7-8 vuotiaita, tällä hetkellä 7 tyttöä ja 2 poikaa,
mukaan mahtuu edelleen erityisesti poikia.
Akelat: Riikka Rahtola, riikka.rahtola(at)aviapartio.fi ja Sirpa Eskelinen, sirpa.eskelinen(at)aviapartio.fi

Lirot, seikkailijajoukkue
Ryhmä kokoontuu torstaisin 18:45-20:00. Ryhmäläiset ovat 9-10 vuotiaita, tällä hetkellä 5 poikaa ja 3 tyttöä, mukaan siis mahtuu vielä.

Sammot: Vesa Korkeila, vesa.korkeila(at)aviapartio.fi ja Minna Jones, minna.jones(at)aviapartio.fi

**************************************

3. SuSen Loikka sudenpentu- ja seikkailijakisapäivä sunnuntaina 8.3.2009

Sudenpentu- ja seikkailijakilpailu on rastikierrostyyppinen päiväretki, jonka varrella tehdään yhdessä pentueen kanssa partio-ohjelmaan perustuvia ja ryhmän yhteishenkeä kohottavia tehtäviä. Kilpailupentueeseen/joukkueeseen kuuluu sudenpentuja sekä aikuinen saattaja. Muutaman kilometrin mittainen merkitty kilpailureitti metsässä kuljetaan jalan yhdessä saattajan kanssa ja otetaan ensiaskeleita luonnossa liikkumiseen ja retkeilyyn. Aikuinen saattaja pitää huolen pentueesta, mutta ei osallistu tehtävien tekemiseen kilpailun aikana. Tapahtuma on pyritty tekemään lapsille mukavaksi kokemukseksi ja ryhmässä toimimisen oppimisen tilaisuudeksi. Lisätietoa tilaisuudesta saamme viikolla 9.

Aviapartiosta SuSen Loikkaan voivat osallistua kaikki ryhmät, mikäli lähtijöitä on riittävästi. Alustavat ilmoittautumiset tapahtumaan omille johtajille 15.1. mennessä (vaikka sähköpostitse), viimeistään viikon 9 kokouksissa ilmoittautumislapulla.

Suosittelemme tapahtumaa!

**************************************

4. Sudenpentujen kämppäretki Käpälämäelle 27.2.-1.3.

Vantaan Metsänkävijöiden Valkoinen lauma on kutsunut Aviapartion laumat Varpuset ja Pikkutikat yhteiselle kämppäretkelle omalle Käpälämäen kämpälleen. Retkestä on tiedotettu ryhmien lapsille ja lapsille ja vanhemmille paperitiedotteella sekä sähköpostitse. Lapset osallistuvat retkelle ilman vanhempia.

HUOM: Ilmoittautumiset lapulla + 10 € osallistumismaksun tarvitsemme viimeistään lupauksenantotilaisuudessa 24.2. (lapuilla jaetusta päivämäärästä poiketen)

**************************************

5. Aviapartion nettisivut

Aviapartion nettisivuja rakennetaan vastaamaan lippukunnan tarpeita. Sivuilla pyritään tiedottamaan ajankohtaisista asioista. Hyviä ehdotuksia ja toiveita nettisivuihin liittyen otetaan vastaan. Sivut löytyvät osoitteesta www.aviapartio.fi

**************************************

partioterveisin Aviapartion johtajisto

 

Vapaa määrittely