You are hereVanhempana partioleirillä

Vanhempana partioleirillä


By Anonyymi - Posted on 11 Elokuu 2010

Vuoden ajan lapseni partioharrastusta seurattuani, päätin rohkaista mieleni, ja lähteä mukaan Savumerkki 2010 -partioleirille. Täytyisihän minun saada tietää, mistä tulee tuo ihailtava innostus, kekseliäisyys ja säihke silmiin, joka oli havaittavissa tyttärestäni jokaisen laumaillan ja partioretken jälkeen, ja seuraavia odotellessa. :-)

Lupauduin leirille pääasiassa auttamaan muonituksessa. Monta soppaa ja kastiketta saatiin aikaiseksi ja siinä sivussa tuli koettua monia partiohenkisiä, ikimuistoisia elämyksiä. Kukapa ei innostuisi ongen tekemisestä, kalastuksesta, jossa saalis ei ole se tärkein, puunhakkaamisesta, donitsilla seilaamisesta, jokiylityksen harjoittelusta köysien avulla, telttasaunasta, melonnasta, ruuanlaitosta trangialla sekä, leirin teeman mukaan, toteemipaalun nikkaroinnista ja aurinkotansseista sen ympärillä. Inkkariteemaan liittyen me kaikki leiriläiset saimme omat inkkarinimetkin.

Leiri on lähestymässä loppuaan ja olen äärimmäisen onnellinen, että sain olla mukana tällä upealla leirillä! Suosittelen kaikille partiolaisten vanhemmille erittäin lämpimästi osallistumista tuleviin retkiin, leireihin ja tapahtumiin. Aviapartiolaisten joukossa on mukava olla ja lämminhenkinen yhdessäolo lasten ja vanhempien kesken jättää kaikille mieleenpainuvia muistoja. Lisää aikuisia Aviapartion riveihin tarvitaan, nykyisten hyvien johtajien rinnalle. Ota haaste rohkeasti vastaan ja tule elämykselliseen partiotoimintaan mukaan!

Upeasta leiristä kiittäen, ”Viisas Sateenkaari”

Vapaa määrittely