You are hereVapaaehtoistoiminnan vuosi 2011

Vapaaehtoistoiminnan vuosi 2011


By riikka.rahtola - Posted on 08 Maaliskuu 2011

Vuosi 2011 on Euroopan vapaaehtoistoiminnan vuosi. Partio järjestönä on mukana kampanjassa, joka tarjoaa kaikkien ulottuville helpon tavan osallistua vapaaehtoistoimintaan. Kampanjan nettisivuilla voi ilmoittautua vapaaehtoistyön tekemiseen haluamassaan muodossa ja määrässä, jonka jälkeen kampanjassa mukana oleva järjestö ottaa ilmoittautujaan yhteyttä ja tehtävästä voidaan sopia. Kuinka monta tuntia sinulla on käyttää partiotoimintaan? 

Voit osallistua vapaaehtoisena myös Aviapartion toimintaan mahdollistamaan partioharrastuksen toteuttamista Vantaa Aviapolis -alueella.  Mukaan voi ilmoittautua myös suoraan lippukuntaan: lpkj(a)aviapartio.fi.

Aviapartiossa voit esimerkiksi tulla mukaan toteuttamaan partiotapahtumaa, rastimieheksi, paistamaan lettuja tapahtumassamme, auttamaan varastotilojen etsimisessä, työstämään oman kolotilan mahdollistamista johtajien kanssa, laittamaan ruokaa retkille tai leireille, huoltamaan toimintaa toteuttavia johtajia, ideoimaan varainkeruuta, opettamaan hallitsemaasi taitoa lapsille, tuuraamaan johtajan avuksi kokouksiin, tai vaikka tulla mukaan viikkotoimintaan ryhmän johtajaksi jne... Mitä sinä haluaisit tehdä? Tervetuloa!

Lue myös lisää lippukunnassamme tarjolla olevista pesteistä.

 

 

Vapaa määrittely