You are hereAviapartiolla on oma huivi!

Aviapartiolla on oma huivi!


By eino.makitalo - Posted on 29 Tou 2011

Aviapartion uusi huivi on otettu tänään juhallisesti käyttöön yhteisen kevään päätöstapahtuman yhteydessä. Kaksi ja puolivuotiaan lippukunnan oma huivi erottaa Avialaiset muista lippukunnista, mutta yhdistää meidät samalla  maailman muiden partiolaisten kanssa.

Huivia ideoitiin koko lippukunnan ideakilpailussa. Ideakilpailussa vahvistui ajatus käyttää lintuhahmoa, joita osallistujat olivat teheet runsaasti. Erään sudenpennun piirustuksesta poimittiin linnunjalkakuvio, josta jalostettiin reunanauha. Huivia edistettiin symbolitoimikunnassa, joka luonnosteli ideakilpailun pohjalta huivi-ideoita ja yhdessä johtajiston kanssa valikoi näistä jatkojalostettavat ideat.  Viimeisessä vaiheessa reunanauhan väritys vaihdettiin sinisestä taustasta valkoiseksi eli  reunan värit käännettiin ylösalaisin.

Huivi otettiin käyttöön tänään 29.5.2011 avoimen leirin tapahtumassa ja huivit osallistuivatkin hauskaan partiotoimintaan kuten räiskäleiden paisto ja rastitehtävät.

Nyt Aviapartiolaiset erottuvat ja näkyvät jo kaukaa ja oma lippukunta on helppo löytää isommassakin joukossa. Jokainen huivia kantava voi olla ylpeä omasta Aviapartiolaisuudestaan.

Huivien luovutusjuhla alkoi lippukunnanjohtajan (Riikka)  puheella. Symbolitoimikunnan puheenjohtaja (Eino) kiitti toimikuntaa ja  kertoi huivin synnystä. Huivi paljastettiin juhlavasti läsnäoleville partiolaisille ja heidän vanhemmilleen.  Lippukunnanjohtaja kertoi huivin symboliikasta. (symboliikasta voi lukea täältä kohta lisää).

Vapaa määrittely