You are hereJunalla Karibialle

Junalla Karibialle


By Anonyymi - Posted on 19 Marraskuu 2011

ELI TARPOJIEN MATKA TURKUUN 19.11.2011

Menimme Turkuun  junalla, koska teimme yhteiskunta-majakkaa. Ensimmäiseksi me menimme Partiomuseoon oppimaan partion historiaa.

Museon avautumista odotellessa kävimme katselemassa jossakin tosi kalliissa partiokaupassa. Kun partiomuseo aukesi, niin ryntäsimme sisään ja leikimme paikan ovikellolla, joka soi sisään astuessa. Näimme museossa partiopoikanukella kädessä ”kivikautisen” kompassin. Näimme myös kuvia partion perustajista ja vanhanaikaisista partiotavaroista. Lasikaapissa oli partiopukuisia nukkeja eri vuosikymmeniltä. Museossa oli myös vanhoja asusteita, kuten nuotioviitta, ja juurista tehtyjä hienoja palkintokeppejä. Partioasut olivat ruskeita. Myös kaikenlaisia partiomerkkejä oli, ja vanha kirjoituskone.

Museon jälkeen äänestettiin Hesen ja Mäkkärin välillä, ja Mäkkäri voitti enemmistöäänillä, ja siellä tyynnytettiin nälkämme.

Sitten käveltiin Caribian kylpylään, jonne löydettiin hyvin, kun Venla toimi suunnistajana. Kylpylässä valittiin parit, jota piti pitää silmällä. Kylpylässä oli hauskaa, siellä oli hieno ulkoallas, liukumäkiä ja kylmävesiallas.

Paluumatkalla junassa osa meni leikkipaikkaan ja aika moni osti ruokavaunusta karkkia.

Mukana matkalla olivat Tarpojat Daria, Venla, Pinja, Alisa, Oskari, Samu, Jani ja Jan sekä johtajina Vesa ja Anne. Jutun reissusta kirjoittivat Daria, Venla ja Oskari.

 

Vapaa määrittely