You are hereAVIAPARTIO TIEDOTTAA 3/2009

AVIAPARTIO TIEDOTTAA 3/2009


By riikka.rahtola - Posted on 03 Kesäkuu 2009

Tässä tiedotteessa Aviapartio -lippukunnan jäsenille ja lasten vanhemmille tiedotamme seuraavia ajankohtaisia asioita kesän kynnyksellä.  Lue Lisää!

  1. Kelo leirille ilmoittautumisen viimeinen viikko menossa
  2. Haukan Lento kämppäretkelle retkikirje lähtenyt
  3. Syksyn vuorojen alkaminen
  4. Partion avoimet ovet elokuussa
  5. Kalustouutisia
  6. Partioon haluavia nuorempia sisaruksia? 
  7. Johtajia kaivataan vetämään uusia ryhmiä
  8. Kolo asiaa
  9. Sähköpostiosoitteet

*******************************************


1. Kelo leirille ilmoittautumisen viimeinen viikko menossa

Kelo leirille elokuussa voi ilmoittautua vielä 8.6. mennessä. Mukaan pääsee palauttamalla ilmoittautumiskaavakkeen (jaettu ryhmien kokouksissa, mutta lisään myös tämän sähköpostin liitteeksi, jos on hukkunut). Myös leirimaksu (seikkailijat 120€, sudenpennut 80€) tulee maksaa 8.6.2009 mennessä Aviapartion tilille (Osuuspankki 572010-2222424. Ilmoittautuneille lähetetään 2. leirikirje heinäkuun puolivälissä, jossa on tarkempia ohjeita leiriä varten.

Tervetuloa leirille, jossa on tarjolla monipuolista partiomaista ohjelmaa!

*******************************************

2. Haukan Lento kämppäretken leirikirje on lähtenyt

Haukan Lennolle ilmoittautuneet ovat saaneet ilmoittamiinsa omiin ja vanhempien sähköposteihin 2. retkikirjeen omilta johtajiltaan. Kirjeessä mm. varusteluettelo. Nähdään retkelle lähtijöiden kanssa perjantaina!

*******************************************

3. Syksyn vuorojen alkaminen

Partio ja viikottaiset kokoukset alkavat jälleen elokuun lopulla koulujen alkamisen jälkeen. Tiedotamme ajankohdista tarkemmin elokuussa. Lähtökohtana on, että ryhmien kokousajat pysyvät samoina kuin tänä keväänäkin. Kiitos kaikille partiolaisille ja vanhemmille tästä keväästä! On ollut ilo toimia kanssanne.

*******************************************

4. Partion avoimet ovet elokuussa

Vantaan lippukunnat järjestävät yhteisen avointen ovien päivän lippukunnissa sunnuntaina elokuun 30. pvä klo 12-16, jolloin lippukunta esittelee toimintaansa. Aviapartio osallistuu myös tempaukseen, miten ja missä, tiedotamme tästä myöhemmin.

*******************************************

5. Kalustouutisia

Lippukuntamme on saanut aloittaville lippukunnille piiriltä aloituskalustopaketin. Paketti sisältää mm. Rengaspolttimen, vasaran, sahan, laavun, trangian, Nigerin (teltta), kirveen, kattiloita 10 ja 15 litraa, pesuvateja, ämpäreitä, kauhoja, saavin, kuupan ja maitokärryt! Näitä testailemme jo Haukan Lennolla ja tositoimiin niiden kanssa päästään myös Kelo-leirillä elokuussa.

Lisäksi keväisellä ilmapallomyynnillä tienatuilla rahoilla olemme ostaneet lippukunnalle 4 trangiaa. Myös Partioaitan Retkipäivien reipas alennus trangioista osui juuri oikeaan aikaan kohdalleen! Trangioihin tutustuimme kevään viimeisessä yhteisessä kokouksessa 20.5. Seikkailijat olivat testanneet trangian soveltumista myös letunpaistoon. Jatkossa trangiat ovat käytettävissä vaikka ryhmien omilla retkillä. Kiitos kaikille ilmapalloja ostaneille!

*******************************************

6. Partioon haluavia nuorempia sisaruksia?

Tulevaa jäsenmäärän kehitystä ja uusien ryhmien perustamista suunniteltaessa tarkistamme jo ennakolta, mikä tilanne nykyisissä partioperheissä on. Tiedustelenkin jo partiosta kiinnostuneiden nuorempien sisarusten mahdollista tulevaa partion aloittamisvuotta. Partion voi aloittaa saman vuoden syksyllä, kun täyttää seitsemän, eli samaan aikaan kuin aloittaa koulunkin. Tämä tiedustelu ei ole sitova. Halutessanne voitte ilmoittautua jo ennakkoon. Emme pysty välttämättä takaamaan, että uusia ryhmiä alkaa joka vuosi, tilanne riippuu siitä miten saamme uusia johtajia vetämään ryhmiä. Otammekin ilmoittautumisia "jonotuslistalle". (Jo vahvistetut paikat ryhmissä pätevät.)

*******************************************

7. Johtajia kaivataan vetämään uusia ryhmiä

Ensi syksynä voisimme aloittaa uuden sudenpenturyhmän, mikäli löydämme sille johtajat. Johtajalla ei tarvitse olla aiempaa partiokokemusta, tarjolla on kursseja ja koulutusta, kiinnostus riittää! Haluatko sinä käyttää illan viikosta partioharrastukselle lasten tai nuorten kanssa? Haluatko lähteä luontoon ja yhteisille retkille? Tiedätkö naapurissasi tai tuttavapiirissä partiohenkisen aikuisen tai nuoren? Tai haluaistiko olla mahdollistamassa nuorille partioharrastuksen aloittamista, nuorten toimiessa itsenäisesti aikuisen ollessa tukena?

*******************************************

8. Kolo asiaa

Aviapartiolla on toiveena saada oma tila partiokokouksille, eri partiokolo. Tänä keväänä johtajien aika on mennyt monissa muissa lippukunnan toiminnan pyörittämisessä, eikä Kolon hankinta ja etsintä ole vielä edennyt. Aiomme edistää asiaa kesäkuun aikana ja kokoontua suunnittelemaan asian eteenpäin viemistä vielä ennen juhannusta. Tähän tilaisuuteen ja Kolon löytämisen ponnistukseen ovat tervetulleita kaikki mahdolliset apuvoimat ja ideat. Tällä hetkellä ideoina on tullut esille mm. kolopaikan löytäminen Backaksen Kartanon rakennuksista (Elanto), myös Vantaan partiokannuksen kautta on alustavia yhteyksiä kaupunkiin ja Pakkalan nuorisotilan rakentamisprojektiin. Tiedotamme suunnitteluillasta myöhemmin, kun löydämme sopivan ajankohdan.

*******************************************

9. Sähköpostiosoitteiden päivitys

Kiitos kaikille, jotka ovat aktiivisesti tiedottaneet sähköpostiosoitteiden muutoksistanne. Sähköposti on ensisijainen tiedottamiskanavamme, ja siksi onkin tärkeää, että tiedot ovat ajan tasalla. Ajoittain tiedotuksemme voi tulla "nopealla varoitusajalla" ja toivomme, että meille antamasi osoite on sellainen, jota luet päivittäin, tai lähes päivittäin. Voit myös ilmoittaa meille useamman osoitteen. Tällä hetkellä myös osalla lapsista on oma sähköpostiosoite tiedossamme, ja useilta myös molempien vanhempien sähköposti. Tämä parantaa tiedon perille menoa. Näihin sähköposteihin postitetaan Aviapartio tiedotteita, kuten tämä viesti, sekä ryhmäkohtaisia tapahtumia ja ohjeita. Jos haluat lisätä perheestänne lisää Aviapartion sähköpostin saajia, pyydän ilmoittamaan sähköpostiosoitteen sekä partiota käyvän lapsen nimen ja ryhmän.
 
*******************************************

 
 

Vapaa määrittely