You are hereAVIAPARTIO TIEDOTTAA 4/2009

AVIAPARTIO TIEDOTTAA 4/2009


By riikka.rahtola - Posted on 19 Elokuu 2009

AVIAPARTIO TIEDOTTAA 4/2009

tässä tiedotteessa Aviapartio -lippukunnan jäsenille ja lasten vanhemmille tiedotamme ajankohtaisia asioita syksyn partiotoiminnan käynnistyessä.

 1. Syksyn vuorojen alkaminen
 2. Uusi lauma aloittaa tiistaisin 8.9. alkaen
 3. Partion avoimet ovet 30.8.
 4. Ryhmiin ilmoittautumiset
 5. Iloa harrastuksesta -tapahtuma su 6.9.
 6. Syksyn tapahtumia alustavasti
 7. Lippukunnan jäsenmaksun 2009 erilliskeräys
 8. Sähköpostiosoitteet

*******************************************

1. Syksyn vuorojen alkaminen

Ryhmien kokoontumiset alkavat viikolla 35 samoina viikonpäivinä kuin keväälläkin, eli

 • Pikkutikat kokoontuvat keskiviikkoisin klo 17:30-19:00, 26.8. alkaen. Ryhmässä on pääosin 2000 vuonna syntyneitä sudenpentuja. 
 • Varpuset kokoontuvat torstaisin klo 17:30-18:45, 27.8. alkaen. Ryhmässä on pääosin 2001 syntyneitä sudenpentuja.
 • Lirot kokoontuvat torstaisin klo 18:30-20:00, 27.8. alkaen. Huom. alkamisaikaa on aikaistettu 15 minuutilla. Seikkalijat ovat pääosin 1998 ja 1999 syntyneitä.

Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet partiolaiset! Ryhmät kokoontuvat edelleen Kartanonkosken koululla, osoitteessa Tilkuntie 5, iltapäiväkerhotoiminnan tiloissa. Ensimmäisellä kerralla tavataan koulun pääovella. Kesän aikana on tapahtunut joitakin muutoksia ryhmissä esim. muuttojen vuoksi molempiin suuntiin, kaikissa ryhmissä on myös tilaa uusille partiolaisille. Lirot -seikkailijajoukkoon kaivataan erityisesti (-98 ja -99 syntyneitä) poikia.

2. Uusi lauma aloittaa tiistaisin 8.9 alkaen

Aviapartiossa aloittaa uusi sudenpentulauma, joka on tarkoitettu pääosin tänä vuonna koulunsa aloittaneille tytöille ja pojille. Lauma kokoontuu tiistaisin klo 17:30-19:00, 8.9 alkaen. Laumaan otetaan yhteensä 12 uutta sudenpentua. Ilmoittautumiset osoitteeseen lpkj(at)aviapartio.fi, nettisivuilta löytyvällä lomakkeella tai Partion avointen ovien tilaisuudessa 30.8.

3. Partion avoimet ovet 30.8.2009

Uskallatko metsään? Poikkea leiriin: Partion avointen ovien tapahtumaa vietetään Vantaalaisissa lippukunnissa sunnuntaina 30.8.2009 klo 12-16. Kun Aviapartiolla ei ole vielä omia kolon ovia, järjestämme tapahtuman ulkona entisen Markantalon pihalle osoitteessa Hagelstamintie 32 Paikan päällä partioleiri, nuotio, vuolemista, rastirata, pannukahvia yms. Tämä on myös samalla lippukuntamme syksyn yhteinen aloitustapahtuma, johon toivotamme erityisesti myös vanhemmat tervetulleeksi. Tulkaa tutustumaan toimintaamme ja tapaamaan aviapartiolaisia vaikka koko perheen ja naapuruston voimin!

4. Ryhmiin ilmoittautumiset

Uudet jäsenet voivat ilmoittautua ryhmiin joko sähköpostitse osoitteeseen lpkj(at)aviapartio.fi, nettisivuilta löytyvällä lomakkeella, suoraan ryhmien johtajille tai Partion avoimet ovet -tapahtumassa. Ryhmiin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ryhmäkoko on 12. Vanhat jäsenet jatkavat kuten ennenkin. Mahdollinen partiosta eroaminen vaatii myös ilmoituksen lippukunnalle.

5. Iloa harrastuksesta -tapahtuma 6.9.

Viime syksynä ensimmäisen kerran järjestetty "Iloa harrastuksesta" - tapahtuma pidetään tänä vuonna sunnuntaina 6.9.2009 kello 11 - 14 Kartanonkoskella Pointin liikuntasalissa. Tapahtuman tarkoituksena on aktivoida Kartanonkosken, Pakkalan, Veromiehen, Tammiston ja Ylästön lapsia ja nuoria kiinnostumaan erilaisista harrastusmahdollisuuksista, joita lähellä toimivat järjestöt tarjoavat. Tapahtuman järjestää Lions Club Vantaa Avia ja Aviapartio osallistuu tapahtumaan.

6. Syksyn tapahtumia alustavasti

9.-11.10. pe-su Lippukunnan yhteinen kämppäretki
16.11. ma sääntömääräinen Syyskokous
28.11. la partiopiirin järjestämä sudenpentupäivä, jossa suoritetaan kokonaisuudessaan Maailmajälki.
29.11. su Aviapartio 1v. + puurojuhla
13.12. su teatteriretki: Talvisirkus Hurjaruut

Näistä ja ryhmäkohtaisista tapahtumista tiedotamme tarkemmin lähempänä.

7. Lippukunnan jäsenmaksun 2009 erilliskeräys, 10€

Lippukunnan vuotuinen jäsenmaksu, 10€, kerätään osana Suomen Partiolaisten jäsenmaksua, jossa on yhdistetty Suomen Partiolaisten, Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n ja koko kansainvälisen partioliikkeen jäsenyys, Partiolehti, vakuutukset partiotilaisuuksissa ja Suomen Retkeilymajajärjestn SRM:n jäsenedut. Yhteensä jäsenmaksu on 45,25€. Nyt ensimmäisenä toimintavuonna Aviapartion vuosittaisen jäsenmaksun kerääminen ei vielä onnistunut tässä samassa laskussa, joka saapui viime kevään jäsenille viimeistään kesän alussa (35,25€). Tästä syystä nyt syksyn alkaessa keräämme tämän 10€ jäsenmaksun jäseniltämme erikseen. Pahoittelemme monia erillisiä maksuja.

Lippukunnan liittymismaksu, 20€ kerätään kultakin jäseneltä vain kerran, ja se on kerätty keväällä liittyneiltä. Liittymismaksu käytetään huivien, kirjojen ja lupausmerkkien hankintaan. Tämä maksu kerätään kaikilta liittyneiltä.

Lippukunta on päättänyt, että suoritusmerkit hankintaan kootusti lippukunnan kautta, mutta merkit ovat maksullisia. Tästä tiedotetaan myöhemmin.

8. Sähköpostiosoitteiden päivitys

Kiitos kaikille, jotka ovat aktiivisesti tiedottaneet sähköpostiosoitteiden muutoksistanne. Sähköposti on ensisijainen tiedottamiskanavamme, ja siksi onkin tärkeää, että tiedot ovat ajan tasalla. Ajoittain tiedotuksemme voi tulla "nopealla varoitusajalla" ja toivomme, että meille antamasi osoite on sellainen, jota luet päivittäin, tai lähes päivittäin. Voit myös ilmoittaa meille useamman osoitteen. Tällä hetkellä myös osalla lapsista on oma sähköpostiosoite tiedossamme, ja useilta myös molempien vanhempien sähköposti. Tämä parantaa tiedon perille menoa. Näihin sähköposteihin postitetaan Aviapartio tiedotteita, kuten tämä viesti, sekä ryhmäkohtaisia tapahtumia ja ohjeita. Jos haluat lisätä perheestänne lisää Aviapartion sähköpostin saajia, pyydän ilmoittamaan sähköpostiosoitteen sekä partiota käyvän lapsen nimen ja ryhmän, osoitteeseen lpkj(at)aviapartio.fi
Hyvää partiosyksyä kaikille toivottaa Aviapartion johtajisto!

Vapaa määrittely