You are hereKohtaaminen 26.4.2015 - miten sinne menään? Unohditko ilmoittautua?

Kohtaaminen 26.4.2015 - miten sinne menään? Unohditko ilmoittautua?


By riikka.rahtola - Posted on 21 Huhtikuu 2015

Pääkaupunkiseudun partiolaiset kokoontuvat Kohtaamiseen sunnuntaina 26.4.2014. Kohtaamiseen on tulossa yli 3800 partiolaista!! Tässä vielä meno- ja paluuohjeet + muuta tietoa, jos infolappu on jo päässyt häviämään... 

Sudenpennut ja seikkailijat 

Lähtö Kartanonkosken koululta tilausajobussilla klo 8.30, suuntana aamupäiväksi Korkeasaari, josta siirrytään iltapäivällä Partiofestareille Suvilahteen. Paluu Suvilahdesta Kartanonkoskelle tilausajobussilla, koululla ollaan arviolta noin klo 16. Koko reissun hinta 22€ (sis. tapahtuma + kyydit), lasku tulee sähköpostitse huoltajalle. 

Tarpojat ja samoajat 

Tarpojat ja samojat lähtevät seutuliikenteen normibussilla Kartanonkosken koululta klo 8.55, kohteena on aamupäivän Kansalaistori Helsingin keskustassa. Sieltä siirrytään Partiofestareille Suvilahteen iltapäiväksi. Takaisin palataan suoraan koteihin normiliikenteen bussilla (tai jos tilausajobussissa on tilaa, niin silläkin pääsee koululle). Tapahtumasta tulee 16€ lasku huoltajan sähköpostiin, varaa lisäksi seutuliikenteen bussimaksu (2 x 2,5€) tai matkakortti. Yli 15-vuotiaille on lisäksi johtajabileet Suvilahden Kattilahallissa klo 18-21. Paluu omalla kyydillä / bussilla kotiin. 

Kaikille 

Tapahtumasta saa eväspussin, joka sisältää hedelmän, mehun, leivän ja makeispatukan. Varaa lisäksi mukaasi: juomapullo + vettä, omia eväitä, partiohuivi, istuinalustastakin voi olla hyötyä. Pukeudu myös sään mukaan, tarvittaessa lisälämmintä mukaan! Korkeasaari & Suvilahti ovat meren äärellä, joten siellä voi jopa olla viileämpää kuin Vantaalla! 

Unohditko ilmoittautua mukaan? Ei hätää, vielä ehtii! 

Osta lippusi suoraan Holvi-palvelusta 24.4. mennessä: https://holvi.com/shop/Kohtaaminen. Lipun hinta on 17,50€ /osallistuja. Holvin kautta lippunsa ostaneet saavat rannekkeensa tapahtuma-aamuna joko Korkeasaaresta tai Kansalaistorilta. 

 

 

Tapahtumatiedot

Pvm: 
26.04.2015 - 8:30 - 16:00
Paikka: 
Korkeasaari tai Kansalaistori + Suvilahti