You are hereINFOA ROIHU 2016 SUURLEIRISTÄ - ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ!

INFOA ROIHU 2016 SUURLEIRISTÄ - ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ!


By riikka.rahtola - Posted on 26 Marraskuu 2015

Kesällä 2016 tarpoja-, samoaja- ja vaeltajaikäisten sekä aikuisten partioleiri on koko Suomen Roihu! Roihu on koko vuoden kattava teema, joka huipentuu jopa 15 000 osallistujan suurleiriin Evolla 20.–28.7.2016. Samoajat ja sitä vanhemmat voivat osallistua myös rakennus- ja purkuleireille, jotka ovat ilmaisia. Nuorin Roihulle leiriläisenä osallistuva ikäluokka on 2004-syntyneet, kesällä tarpojiksi siirtyvät. Tätä nuoremmat voivat lähteä Roihulle vanhempansa kanssa ja majoittautua perheleirissä.

Vastaava suurleiri järjestetään Suomessa kuuden vuoden välein, joten se on yksi partioelämän ehdottomista kohokohdista, ja elämys jota muistelet vielä pitkään!  

Roihulle ilmoittautuminen on alkanut, ja päättyy 24.1.2016.

Tutustu siis Roihu leiriin hyvissä ajoin ja ilmoittaudu mukaan! Leirille ilmoittaudutaan nettisivun kautta Kuksaan: http://roihu2016.fi/osallistujille/ilmoittautuminen Jos olet alle 18-vuotias, sinun tulee tehdä ilmoittautuminen yhdessä huoltajasi kanssa huoltajasi tunnuksilla. Ohjeet ilmoittautumiseen löydät Roihun nettisivulta.

Aviapartio on lähdössä Roihulle ja muodostaa leirilippukunnan yhdessä Pyhän Laurin Ritareiden ja Jokihisten kanssa. Roihulle ovat tervetulleita myös ei-vielä-partiolaiset, eli kaverin voi houkutella mukaan! Välitäthän ilmoittautumistiedot kaverille ajoissa, ja pyydät häntä ilmoittamaan majoittautumisesta Aviapartiolaisten kanssa. Leirilippukunta tapaa ja kokoaa joukkonsa jo ennen Roihua.

 

Leirin hinta on 220-240€. Hinta määräytyy tammikuun ilmoittautujamäärän mukaan: mitä enemmän lähtijöitä, sitä pienempi hinta. Leirimaksuun voi hakea ilmoittautuessa myös stipendiä. Myös Aviapartio pyrkii tukemaan leirille osallistumista, ja rahaa kerätään myyjäisillä, tempauksilla ja adventtikalenterimyynnillä. Käytössä on myös kesätyötakuu, eli jos oletkin töissä leirin aikana, voit peruuttaa ilmoittautumisen. Näistä voit lukea lisää nettisivuilta.

 

Tarpojat 12-15v

Leirillä tarpojat toimivat vartioissa, asuvat omassa leirilippukunnassa ja osallistuvat päivittäin erilaisiin ohjelmalaaksoihin. Leirilippukunnissa tarpojia varten on aikuinen tarpojaluotsi.

 

Samoajat 15-17v

Samoajat osallistuvat leirillä samoajaohjelmaan ja sen lisäksi noin 2 vuorokautta kestävään leiripestiin. Leiripestin eteen ei tarvitse tehdä mitään ennen leiriä, ja tehtävät tulevat valittavaksi erikseen keväällä. Samoaja voi halutessaan osallistua myös rakennusleiriin ennen leiriä ja/tai purkuleiriin leirin jälkeen, tai valita haastavamman tekijäpestin. Leirilippukunnissa samoajia varten on aikuinen samoajaluotsi.

 

Vaeltajat 18-22v

Vaeltajaikäiset asuvat leirilippukunnassa, toimivat pestissä puoli- tai täysipäiväisesti ja osallistuvat omaan vaeltajaohjelmaan. Vaeltaja voi valita leiripestin, joka ei vaadi ennakkovalmistautumista, tai pidemmän jo ennen leiriä alkavan projektipestin. Leirillä vaeltajaa luotsaa leirilippukunnan vaeltajaluotsi sekä pestiesimies.

 

Aikuiset, yli 22v

Aikuiset majoittuvat leirilippukunnassa tai perheen kanssa perheleirissä. Aikuinen toimii leirillä johtaja-, päällikkö-, mestari-, kymppi- tai tekijätason pestissä tai leirilippukunnan tehtävissä luotsina tai leirilippukunnanjohtajana. Eli tehtävän voi aloittaa ennen leiriä, tai sitten valita tekijätason pesti joka toteutuu leirillä.

 

Perheleiri, 0-11 vuotiaat + vanhemmat

0-11 vuotiaat lapset voivat osallistua Roihu-leirille yhdessä vanhempansa kanssa perheleirissä, ja osallistua kouluikäisten tai alle kouluikäisten ohjelmaan. Leiriperheen voi muodostaa myös isovanhemman, kaverin tai muun aikuisen kanssa, jotka yhdessä tai vuorotellen huolehtivat lapsista. Leirillä on myös leiripäiväkoti. Vuosina 2009-2013 syntyneet saavat leirin puoleen hintaan ja vuonna 2014 ja myöhemmin syntyneet osallistuvat ilmaiseksi.

 

Lue näistä ja muusta Roihu-infosta lisää Roihun nettisivuilta. www.roihu2016.fi

LiiteKoko
Leirikirje-Roihu(1).pdf207.65 Kt
Vapaa määrittely