You are hereAviapartiolaiset Kohtaamiseen 23.4.2017

Aviapartiolaiset Kohtaamiseen 23.4.2017


By riikka.rahtola - Posted on 26 Maaliskuu 2017

Partioviikko huipentuu Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ja Uudenmaan Partiopiirin yhdessä järjestämään Kohtaamiseen sunnuntaina 23.4. Lähdemme Kohtaamiseen julkisen liikenteen bussilla Kartanonkosken koululta kello 11.00. Palaamme Kartanonkosken koululle julkisen liikenteen busseilla noin klo 17.00.

Ilmoittaudu Aviapartiolaisten joukossa mukaan Kohtaamiseen tästä linkistä

Tällä kerralla Kohtaamisessa järjestetään partioparaati Helsingin keskustassa. Tule mukaan partioparaatiin, jossa jokaisella lippukunnalla on mahdollisuus olla ylpeä omasta identiteetistään ja antaa sen myös näkyä ja kuulua kaikille muille!

Paraatiin ilmoittautuminen on Senaatintorilla klo 12.00–12.30. Lyhyen yhteisen ohjelmaosuuden jälkeen suuntaamme paraatireitille kohti Kansalaistoria. Kansalaistorilta siirrymme Aviapartion yhteiseen ohjelmaosuuteen, josta kerromme tarkemmin lähempänä Kohtaamista.

Varustaudu Kohtaamiseen sään mukaisella lämpimällä vaatetuksella, vesipullolla ja haluamillasi piknik-eväillä itsellesi  ja ota mukaan rahaa meno- ja paluumatkan bussimatkaa varten (seutulippu). Muista myös partiohuivi, partiopaita (jos on), sekä istuinalusta. Retkenjohtajana toimii Hilkka. 

Tapahtumatiedot

Pvm: 
23.04.2017 - 11:00 - 17:00
Paikka: 
Helsinki, lähtö Kartanonkosken koululta