You are hereTarpojat ja seikkailijat Laten Laukkaan 28.10.2017

Tarpojat ja seikkailijat Laten Laukkaan 28.10.2017


By riikka.rahtola - Posted on 02 Syyskuu 2017

Tarpoja ja seikkailija, lähde ryhmäsi kanssa kisaamaan! Laten Laukka järjestetään lokakuussa ja se on tarkoitettu vantaalaisille luonnollisille tarpojavartioille sekä seikkailijajoukkueille.

Huippuna on, että Laten Laukka toimii samalla 5-ottelukarsintana. Kaksi parasta tarpojavartiota palkitaan kisamatkalla pohjoismaiseen 5-otteluun toukokuussa 2018 Tanskaan!

Seikkailijajoukkueet tarvitsevat kisaan mukaan saattajan. Tarpojavartiot voivat tulla vartionjohtajan kanssa tai ilman. Tarpojavartion vartionjohtaja EI saa osallistua tehtävien tekemiseen. Vartion koko 3-9 seikkailjaa / tarpojaa + 0-2 saattajaa.

Aviapartiolainen tarpoja ja seikkailija, ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ LINKISTÄ 18.10. mennessä. (Vartionjohtaja / sampo ilmoittaa ryhmät mukaan kisaan viimeistään 20.10.). Aviapartio maksaa ryhmien osallistumismaksun kisaan. Kisapaikalle suunnataan kimppakyydeillä, joten autoilija - varaudu meno- tai paluukyydin kuljettamiseen. 

Tänä vuonna kisan järjestäjinä toimivat Vantaan Metsänkävijät, Koskenhaltiat, Kartanopartio sekä Timanttipartio ja kisapaikka on Kivistö lähialueineen. 

Tapahtumatiedot

Pvm: 
28.10.2017 (All day)
Paikka: 
Vantaa, Kivistö
Vapaa määrittely