You are hereAviajuhla ja Kakkuskaba 3.12.2017

Aviajuhla ja Kakkuskaba 3.12.2017


By riikka.rahtola - Posted on 27 Marraskuu 2017

Aviapartion vuosijuhlaa ja lupauksenantotilaisuutta juhlitaan sunnuntaina 3.12.2017 Veromäen koulun ruokalassa. Ennen juhlaa on jo perinteinen kakkuskaba, ja syntyneet kakut syödään illan päätteeksi!
 
Illan ohjelma, noin ajat: 
15.45 joukkueet saapuvat ja valmistautuvat kakkuskabaan 
16.00 Kakkuskaba alkaa 
16.45 Kakkujen teko päättyy
17.00 Aviajuhla alkaa 
Kakkua, mehua ja seurustelua 
 
Lue lisää... 
 
KAKKUSKABAN OHJEET: 
Aviapartion 9 v. juhlan yhteydessä järjestetään kakkuskaba RUOKA 2017.
Kakkuskaba järjestetään 3.12.2017 ennen Aviajuhlaa. Tänä vuonna kakkuskaban järjestää tarpojaryhmä Emut. Kilpailu on avoin kaikille Aviapartion ryhmille ja vartioille. Yhdessä vartiossa voi olla 3-8 jäsentä, ja isomman ryhmän voi halutessaan jakaa useampaan vartioon. Sudenpennuilla ja seikkailijoilla voi tarvittaessa olla aikuinen johtaja auttamassa kakun kanssa. Ryhmän pitää ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautumisen hoitaa ryhmänjohtaja (akela, sampo tai vartionjohtaja). 
 
Kilpailujoukkue tekee kakkupohjan etukäteen ja sopii tehdäänkö kololla tai jonkun kotona. Kakkupohjan koko on kaksi pellillistä. Pohjan lisäksi ryhmä hankkii koristeluun tarvittavat välineet ja suunnittelee koristeet etukäteen. Kakku täytetään ja koristellaan kilpailussa paikan päällä. Tehtävään on varattu aikaa 45 minuuttia. Ainesosien ja koristeiden hankintaan saa käyttää enintään 15 euroa, jonka lisäksi saa käyttää kotoa löytyviä tarvikkeita. Kuitit tulee säilyttää ja kaikki käytetyt ainesosat tulee kirjoittaa ylös. 
 
Tänä vuonna kilpailun teemana on ruoka, oli se sitten retki- tai leiriruoka, lempiruoka, tai jotain muuta ruokaan liittyvää. 
Tiivistettynä: 
  • Aika: 3.12.2017 klo 16.00 (tulkaa paikalle jo kello 15.45, jotta voidaan kerrata säännöt ja valmistautua) 
  • Tehkää kaksi pellillistä kakkupohjia (yhteensä n. 6 munan pohja), jotta kakkua riittäisi juhlan vieraillekin. 
  • Budjetti: 15€ 
  • Säilyttäkää kuitti ostoksista 
  • Kirjatkaa ylös kaikki kakkuun käytetyt ainesosat 
  • Käyttäkää HYLA / Eila tms. laktoosittomia tuotteita
Tuomareina toimii Ava, Henna, Isabel, Emmi ja yksi bonustuomari (random ihminen) Arvostelukriteerit: maku, koristelu, ryhmän toiminta, teeman noudattaminen Palkintona on jotain ERITTÄIN HIENOA

Tapahtumatiedot

Pvm: 
03.12.2017 - 15:45 - 19:30
Paikka: 
Veromäen koulu