You are hereMaastoretki 2019, 14.-15.9.2019

Maastoretki 2019, 14.-15.9.2019


By riikka.rahtola - Posted on 03 Syyskuu 2019

Aviapartion maastoretki Kattilajärvelle, Nuuksioon. (huom, eri kuin Kattila). 

Retkelle lähdetään ja palataan oman ryhmän kanssa. Ryhmä sopii meno- ja paluu ajat ja -tavat.

Retki on seikkailijoille, tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Myös sudenpennut voivat lähteä retkelle vanhemman seurassa omalla majoitteella. Kaikki johtajat tervetulleita, kohdataan retkellä! 

Ilmoittaudu mukaan Kuksan kautta tästä linkistä

Retkelle tarvitset maastoretkivarusteet ja omat eväät tai oman ryhmän kanssa sovitut ruoat. Jos sinulla on kysyttävää retkestä tai tarvitset lainavarusteita, ota yhteyttä retken koordinoijaan, lippukunnanjohtaja Nina Nurmeen etunimi.sukunimi@aviapartio.fi tai kysy omalta johtajaltasi. 

Tiedoksi johtajille

Sovi ryhmäsi kanssa miten menette ja palaatte retkelle esim. julkisilla tai kimppakyydeillä. Retkipaikka on Kattilajärvenpolku. Kävelymatkan retkipaikalle sovitaan ryhmän kesken. Jokainen ryhmä on retkellä johtajiensa vastuulla, leiripaikalla on myös aikuisia. 

Ryhmä voi majoittua laavussa, hätämajoitteessa, riippukeinussa tai omassa majoitteessa. Tehkää varustelista, vinkkiä esim. täältä

Sovi ryhmän kanssa ruoat, teettekö ruoat yhdessä vai ottaako jokainen retkeilijä omat eväät. 

Kerratkaa jokamiehen oikeudet ja vastuut ja roskattoman retkeilyn periaatteet, ja toimikaa retkellä niiden mukaan, ja huomioikaa muut ajankohtaiset metsäretkelle sopivat aktiviteetit. 

 

Tapahtumatiedot

Pvm: 
14.09.2019 (All day) - 15.09.2019 (All day)
Paikka: 
Kattilajärvi