You are herePartioviikon tapahtumat 2015

Partioviikon tapahtumat 2015


By riikka.rahtola - Posted on 12 Maaliskuu 2015

Partioviikkoa vietetään huhtikuun 20.-26. päivä, ja silloin tapahtuu monenlaista. Tässä kootusti ilmoittautumislinkit partioviikon tapahtumiin. 

SuperSupe - sudenpentujen tapahtuma lauantaina 25.4.2015.

Aviapartiolainen, ILMOITTAUDU SUPER SUPEEN TÄSTÄ 3.4. mennessä. SuperSupen hinta on 10€ / sudenpentu + matkat. Lisätietoja johtajilta. 

Törmä - piirin partiotaitokilpailu seikkailija- ja tarpojaikäisille lauantaina 25.4.

Aviapartiolainen, ILMOITTAUDU TÖRMÄÄN TÄSTÄ 5.4. mennessä. Lisätietoja jaetusta Törmä-kirjeestä ja johtajilta. Lpk maksaa joukkueiden osallistumismaksun. Sarjajako nähtävissä Törmän sivulla. Törmä-infokirje tästä..

Kohtaaminen, partioviikon huipentuma sunnuntaina 26.4.

Lataa Kohtaamisen infokirje ja ilmoittautumislomake tästä. Varaa paikkasi mukana ja palauta ilmoittautumislomake 9.4. mennessä. (tämän jälkeen 16.4. asti vain, jos lippuja riittää). Pääsiäisen vuoksi voit myös ilmoittaa ilmoittautumislapun tiedot sähköpostilla Einolle.

PoP-Up kolot Kampissa 21.-23.4.

Partioviikolla on mahdollisuus vierailla oman ryhmän kanssa ikäkausien ohjelmassa PoP-Up kololla Kampissa. Kysy lisää siis ryhmäsi johtajalta. 

Sudenpennut ja samoajat tiistaina 21.4. 

Sudenpennuille ohjelmassa on luvassa leikkejä, puutöitä ja mahdollisuus pinota Päpan korkein kalteva torni -- korkein palkitaan! Ryhmä voi ilmoittautua myös puutöihin. 

Samoajille on luvassa kahdenlaista aktiviteettia, tarkempaa tietoa aktiviteeteista ja ilmoittautumislinkin niihin löydät täältä nettisivuilta. Ilmoittautuminen ryhmänä. 

seikkailijat ja tarpojat keskiviikkona 22.4.

Seikkailijoilla ohjelmassa on luvassa leikkejä, puutöitä ja mahdollisuus pinota Päpan korkein kalteva torni -- korkein palkitaan! Ryhmä voi ilmoittautua myös puutöihin.

Tarpojat treenaavat PopUp kololla ensiaputaitoja ja pääsevät haastamaan itsensä mitä haastavampien tehtävien parissa. Mukaan voi houkutella myös ei-vielä partiossa olevat kaverit.

vaeltajat ja sitä vanhemmat torstaina 23.4. 

Aikuisilla ja vaeltajilla (myös ei-vielä partiossa olevat) on mahdollisuus osallistua jo legendaariseksi muodostuneeseen, tällä kertaa Maailman Kolmanneksi Nopeimpaan PT-skabaan! Mahtavuus alkaa Kampin Narinkkatorilla PopUp-kololla 23.4.2015 klo 19.00 ja päättyy noin klo 21. Kerätkää kasaan kolmen hengen vartio ja lähtekää skabaamaan, kisan hinta on 15e/vartio. Kisan jälkeen tarjolla kilpailijoille mehua ja makkaraa. Ilmoittautumiset joukkueena suoraan tapahtumaan tästä

LiiteKoko
Törmä2015_kirje.pdf204.4 Kt
Kohtaaminen2015_ilmo_Aviapartio.pdf1.19 Mt

Tapahtumatiedot

Pvm: 
20.04.2015 (All day) - 26.04.2015 (All day)
Paikka: 
Pääkaupunkiseutu