You are hereAikuinen, tule mukaan mahdollistamaan partiotoimintaa!

Aikuinen, tule mukaan mahdollistamaan partiotoimintaa!


By riikka.rahtola - Posted on 14 Elokuu 2014

Kiinnostaako sinua toiminta luonnossa ja lasten kanssa? Oletko ollut partiossa, tai haluaisitko olla? Tule mukaan tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä ja mahdollistamaan kysyttyä partioharrastusta lapsille ja nuorille lippukunnassamme! 

Juuri nyt etsimme viikkotoiminnan vetäjiä erityisesti: Uusille 7, 8 ja 9-vuotiaiden sudenpentulaumoille! 

Näitä innokkaita jonossa odottelevia tulevia partiolaisia olisi jo ryhmällisen verran. Tule tarjoamaan heille partiomahdollisuus yhdessä kanssamme! Toinen johtaja on jo tiedossa, toista etsitään. 

Uusille 7-9 vuotiaiden sudenpenturyhmille viikkotoiminnan vetäjiä, eli akeloita! Sudenpentulauma kokoontuu kerran viikossa, retkeilee pari kertaa vuodessa ja osallistuu kesäleirille. Sudenpentujen toimintaa värittävät leikit, seikkailut, ulkoilu, ryhmässä tekeminen ja uuden oppiminen. Sudenpentujen kanssa toimimisen taidot on aikuisen helposti omaksuttavissa, joten et tarvitse aiempaa kokemusta partiosta. Koulutamme tehtävään ja tarjoamme tukea. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, kiinnostus riittää! Kullakin ryhmällä on vähintään kaksi vetäjää. Jonossamme odottaa innokkaita sudenpentuja johtajia ryhmilleen.

Uudelle 10-12 vuotiaiden seikkailijaryhmälle viikkotoiminnan vetäjää, eli sampoa! 

Seikkailijajoukkue kokoontuu kerran viikossa, retkeilee noin 4 kertaa vuodessa ja osallistuu kesäleirille. Seikkaijat opettelevat uusia partiotaitoja, yöpyvät niin kämpässä, talviteltassa kuin laavussakin. Myös tulenteko, ensiapu ja ruanlaitto retkikeittimellä tulevat tutuiksi. 

Kansainväliselle seikkailijaryhmälle viikkotoiminnan vetäjää eli sampoa!
Olemme perustamassa englanniksi toimivaa 10-12 vuotiaiden seikkailjoiden kansainvälistä ryhmää. Onko englanti sinulle luonteva kieli? Haluatko päästä itsekin partion perustoiminnan makuun? Tulenteko, ensiapu, ruoanlaitto retkikeittimellä, retket ja yöpymiset niin kämpässä, talviteltassa kuin laavussakin tulevat seikkailijaikäisten kanssa tutuiksi.

Tarpoja- ja samoajaikäisten luotseja!
Juuri nyt meillä kaivataan erityisesti miespuolisia luotseja tarpojien ja samoajien tueksi. Luotsi on aikuinen tuki, ja auttaa nuoria toteuttamaan itse partiotoimintaa ja on mukana retkillä ja tarvittaessa kokouksissa. Haluaisitko viedä nuoret seikkailuihin, etsiä sopivia haasteita, tukea johtajuudessa? Voit olla myös pätevä vaeltajaikäinen. Oma partiokokemus eduksi. 

Meistä
Aviapartio on 6-vuotias Vantaalainen partiolippukunta. Kokoonnumme Pakkalassa ja retkeilemme aktiivisesti, viikottain toimitaan myös sisätiloissa kololla. Olemme kasvaneet voimakkaasti, meitä on jo noin 115 ja nuoremmissa ikäkausissa meille jonotetaan. Ensimmäiset nuoret johtajat ovat kasvaneet juuri johtajapesteihin, mutta aikuisia mahdollistajia tarvitaan edelleen uusille ryhmille. Tällä hetkellä suurin osa johtajistamme on aikuisia, ja heitä tarvitsemme myös jatkossa. Partio voikin olla myös koko perheen harrastus!

Lue lisää aikuisten roolista Aviapartiossa ja meillä auki olevista tehtävistä pesti-sivulta!

Kysy lisää lippukunnanjohtajalta ja tule rohkeasti mukaan! 

Vapaa määrittely