You are hereTiedotus

Tiedotus


Tiedotteet ja tiedotusmateriaali

Vanhempainilta tiistaina 14.10.2014

Tervetuloa Aviapartion vanhempainiltaan tiistana 14.10. klo 18-19.30 Kartanonkosken koululle (aulassa). 

MItä se partio oikein on, tänä päivänä? Miten varustan sudenpennun retkelle? Entä seikkailijaikäisen? Mitä tarpojien partiotoiminta oikein on? Onko samoaja jo johtaja? Mietityttääkö retkelle lähteminen? Mitä partio on eri ikäkausissa? Voinko aikuisena osallistua? 

Tule kuulemaan toiminnastamme ja kysymään lisää, niin voimme tarjota onnistuneita hetkiä loistavan harrastuksen parissa. Ilta on hyödyllinen erityisesti uusien partiolaisten tai uuteen ikäkauteen siirtyneiden vanhemmille, mutta ajankohtaista asiaa myös pidempään harrastaneiden koteihin. 

Tapahtumatiedot
Pvm: 
14.10.2014 - 18:00 - 19:30
Paikka: 

Kartanonkosken koulu, Tilkuntie 5

Aikuinen, tule mukaan mahdollistamaan partiotoimintaa!

Kiinnostaako sinua toiminta luonnossa ja lasten kanssa? Oletko ollut partiossa, tai haluaisitko olla? Tule mukaan tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä ja mahdollistamaan kysyttyä partioharrastusta lapsille ja nuorille lippukunnassamme!

Juuri nyt etsimme viikkotoiminnan vetäjiä erityisesti: Uudelle 7-vuotiaiden sudenpentulaumalle ja uudelle 10-vuotiaiden seikkailijaryhmälle. 

Näitä innokkaita jonossa odottelevia tulevia partiolaisia olisi jo ryhmällisen verran. Tule tarjoamaan heille partiomahdollisuus yhdessä kanssamme! Toinen johtaja on jo tiedossa, toista etsitään. Lue lisää

Seikkailija-, tarpoja- ja samoajaikäisten vanhempainilta 29.10.2013

Kaikkien seikkailija- ja tarpoja- ja samoajaikäisten partiolaisten vanhempainilta pidetään tiistaina 29.10. klo 18.30 Kartanonkosken koululla. Mitä se partio näissä ikäkausissa, 10-17 vuotiaana oikein on? Mitä muuta vanhempana olisi hyvä tietää? Miten tukea harrastusta kotona? Entäs varusteet? Tule paikalle kuulemaan ja kysymään! Nähdään! 

Tapahtumatiedot
Pvm: 
29.10.2013 - 18:30 - 20:00
Paikka: 

Kartanonkosken koulu, aula  

Info-ilta vanhemmille 25.10.2012

Mitä se partio onkaan? Miten varustan lapsen retkelle? Vanhempainilta Aviapartiolaisten vanhemmille, erityisesti uusien partiolaisten vanhemmille. Infoillasta saat hyödyllistä tietoa onnistuneeseen partioharrastukseen! 

Jos tuoreen partiolaisen lähtö retkelle mietityttää tai on kysyttävää aiheesta tai toisesta, niin tule paikan päälle kuulemaan ja kysymään lisää. Myös "vanhojen" partiolaisten vanhemmat tervetulleita, asiaa myös eri ikäkausista ja partioharrastuksen muutoksista ikäkausissa.

Paikalla on Aviapartion johtajistoa. 

Tapahtumatiedot
Pvm: 
25.10.2012 - 18:00 - 19:30
Paikka: 

 Kartanonkosken koulun aula, Tilkuntie 5, Vantaa

Aviapartiolle huivi!

Tällä viikolla laumat ja joukkueet ideoivat Aviapartion huiviin ilmettä tekemällä ehdotuksia huivin kuva-aiheista.  Ideointi on kaikille avointa.  Ideat käsitellään symbolitoimikunnan kokouksessa 18.11.2010 ja lippukunnan jäsenet ja heidän lähi-piirinsä voivat äänestää vuosijuhlassa omaa suosikkiaan.
Ideointi on kaikille avointa (lue lisää...)