Mukaan partioon

Ilmoittaudu mukaan Aviapartioon!

Usein ryhmiimme on jonoa, joten ennakkoilmoittautuminen kannattaa, mutta paikkaa voi valitettavasti joutua odottamaan. Täydennämme ryhmiä ja kokoamme uudet ryhmät ilmoittautuneista.

Huom aikuinen! Jos haluat / voisit tulla itse mukaan vetämään ryhmää, ilmoita myös itsesi erikseen tai ota yhteyttä pestijohtaja Riikka Rahtolaan, etunimi.sukunimi@aviapartio.fi

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLLÄ >

Partion voi aloittaa aikaisintaan syksynä, jolloin aloittaa koulun, jonka jälkeen muuten missä iässä vain. Partio sopii myös koko perheen harrastukseksi ja vanhemmat ja nuoret ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Lippukunnan perustajat ja ryhmien johtajat ovat pääasiassa alueella asuvia vanhempia ja aikuisia. Toiminta on vapaaehtoistoimintaa.

Mitä partio maksaa?

Liittymismaksumme on 20€, se sisältää partiohuivin, lupausmerkit ja suorituskirjan tai muun ikäkauden materiaalin, ja maksetaan vain kerran.

Suomen Partiolaisten jäsenmaksun vuosittain noin 65-78€. Maksu sisältää myös Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n ja Aviapartion jäsenmaksun, koko kansainvälisen partioliikeen jäsenyyden, Partio-lehden, vakuutukset partiotilaisuuksissa. Saat myös mm. Suomen Retkeilymajajärjestö SRM:n jäsenedut, sekä alennusta Partioaitasta, Scandianvian Outdoor Storesta ja Varuste.net:istä.

Jäsenmaksusta on mahdollista hakea vapautusta taloudellisin, sosiaalisin tai terveydellisin perustein piirin toiminnanjohtajalta, ennen jäsenmaksun eräpäivää. Lisätiedot laskussa, kysy tarvittaessa apua ryhmän johtajalta.

Retket ja varusteet

Retkien ja leirien kustannuksissa pyritään +- tavoitteeseen. Kustannukset syntyvät kuljetuksista, tila- tai leirialuevuokrasta, ruoasta sekä ohjelmaan tarvittavasta materiaalista. Näiden mukaan myös retkihinnat vaihtelevat ilmaisista maastoretkistä omin eväin noin 45€ viikonloppuretkiin.

Lippukunnalla on lainattavissa on jonkin verran retkivarusteita, mm. talvikelpoisia makuualustoja, pari ilmatäytteistä makuualustaa ja makuupussia, rinkka, yms. Otamme myös vastaan varustelahjoituksia.