Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Aikuinen, tule tutustumaan Aviapartioon!

13.9.2023 @ 18.00 - 20.00

Sinä aikuinen tai nuori, partiosta kiinnostunut, tai jo kokemusta omaava. Aviapartioon on jonossa lapsia odottamassa uusien ryhmien perustamista, ja etsimme ryhmille vetäjiä! Tule tutustumaan meihin, partioon ja siihen mitä ryhmänjohtajan tehtävä tarkoittaa avoimeen partioon tutustumis- ja aikuisrekryiltaan Haltialan tilan nuotiopaikalle keskiviikkona 13.9. klo 18-20. Tarjolla on myös pientä nuotiopurtavaa. (Osoite: Laamannintie 17, Helsingin puolella jokea). Voit houkutella mukaan myös mahdollisesti kiinnostuneen ystäväsi, naapurisi tai tuttusi!

Tervetuloa mukaan katsomaan, mitä partiotoiminta tarkoittaa aikuisille ja voisitko sinä olla mukana mahdollistamassa kovasti toivottua harrastusta alueella? Harrastus sopii luonnosta, ulkoilusta ja lasten tai nuorten parissa toimimisesta kiinnostuneille. Partio-ohjelmaa toteutetaan valmiin partio-ohjelman pohjalta, eikä tehtävä edellytä aiempaa partiokokemusta. Paikan päälle tuleminen ei sido tehtävään, tapahtumaan voit tulla matalalla kynnyksellä. Se mahdollistaa kuitenkin tapaamisen myös muiden mahdollisesti kiinnostuneiden kanssa, ja ehkä uuden harrastuksen myös itsellesi! Partion voi aloittaa tai vanhaa harrastusta jatkaa myös aikuisena! Olet lämpimästi tervetullut!

Jos et pääse paikalle, mutta olisit mahdollisesti kiinnostunut kuulemaan lisää, ilmoittaudu tästä linkistä: kuksaan.fi/63996 ja olemme sinuun yhteydessä.

Tiedot

Päivämäärä:
13.9.2023
Aika:
18.00 - 20.00

Järjestäjä

Aviapartio
Kotisivu:
www.aviapartio.fi

Tapahtumapaikka

Haltialan tila (Laamannintie 17, Helsinki)