Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kaminatelttaretki 15.-16.4.2023

15.4.2023 @ 10.00 - 16.4.2023 @ 12.00

Lähde mukaan Aviapartion huhtikuiselle kaminatelttaretkelle! Jokainen retkeläinen saa valvoa kipinävuorossa, pilkkoa polttopuita, pystyttää telttaa ja seikkailla tai rentoutua metsässä. Avainsanat: Retki, kamina, pj-teltta, kipinävuoro, kimppakyydit, polttopuut, mummonmuusi ja pikapuuro.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä  kuksaan.fi/56079 10.4. mennessä! 

Retki on kaikille tarpojille ja sitä vanhemmille, myös johtajille! Retken hinta 5€. Retkelle ovat tervetulleita niin ensikertalaiset, kuin kokeneet talvitelttayöpyjät. Seikkailijat voivat osallistua retkelle omien johtajien tai huoltajan kanssa. Kaminatelttaretki kuuluukin seikkailijoilla toisen vuoden ohjelmaan. Jos lähtijöitä on useampaan telttaan, majoittumisessa huomioidaan kokemus, mutta oman kaverin viereen pääsee nukkumaan.
Ota mukaan rinkkaan/isoon reppuun talviretkivarustus: lämmin makuupussi, solumuovinen makuualusta (ei ilmatäytteisiä), lämpimät säänmukaiset vaatteet, vaihtovaatteita ja lämpimiä vaatteita, huomioi kylmät illat ja yöt. Yöksi esim. kerrasto, villasukat ja yöpipo. Syö lounas kotona, voit ottaa myös mukaan myös omia eväitä, esim. voileipiä, pähkinöitä & rusinoita. Äänettömät yöeväät kipinävuoroon vain rapisemattomassa pakkauksessa, esim. rasiassa. Tutustu lisää varustaumisesta kylmän ajan retkeen, sekä toimimisesta talviteltassa tästä talvileiriohjeesta.
Lähtö kololta klo 13 ja paluu kimppakyydeillä sunnuntaina, tarkemmat aikataulut sovitaan ilmoittautuneiden kesken. Paikalle voi myös saapua haluamastaan suunnasta ja  lähtöpaikasta, kunhan perille leiripaikalle tähtää klo 14.
Tavataan retkellä ja talviteltan tunnelmassa!

Tiedot

Alkaa:
15.4.2023 @ 10.00
Loppuu:
16.4.2023 @ 12.00
Tapahtumaluokat:
, , , ,
Tapahtuma tagia:
, , , , , , , , , , ,

Järjestäjä

Aviapartio
Kotisivu:
www.aviapartio.fi