Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vaellus Repovedelle 18.-21.5.2023

18.5.2023 @ 09.00 - 21.5.2023 @ 17.00

Aviapartion tarpojien, samoajien, vaeltajien ja aikuisten keväinen neljän päivän lippukuntavaellus vuosien tauon jälkeen! Kohteena on Repoveden kansallispuisto ja ajankohtana Helatorstailla pidennetty viikonloppu 18.-21.5.2023. Lähde mukaan!

Lippukunnan tukema hinta vaellukselle on 45€, sisältää vaellusruoan, majoitteet & majoituksen, kyydit. Aikuiset tai lippukunnan vaellukselle aiemmin osallistunut 35€. Kyydit kimppakyydeillä, autollisten polttoainekustannukset korvataan.
Jos innostuit, niin ilmoittaudu rohkeasti heti, tai viimeistään 6.5. mennessä: kuksaan.fi/60316. Huom. Joudut järjestämään perjantain vapaaksi koulusta/opiskeluista/töistä.

Lähtijöille on hyvät ohjeet ja vaelluskoulutusta etukäteen (mm. varusteet, ruoat) joten opit paljon myös myöhempiä vaelluksiasi varten. Reitti on suunniteltu aloittelijallekin sopivan mittaiseksi, kilometrejä ei reissulla kahmita, vaan Repoveden upeita maisemia vähän korkeammallakin maastossa. Majoitumme laavuissa/teltoissa. Yhtenä yönä on mahdollisuus yöpyä myös katon alla leirituvassa.

Varustelista ja ohjeet vaellukselle valmistautumiseen kaikille harkitseville ja ilmoittautuneille. Mikäli vaelluksesta on kysyttävää ennen ilmoittautumista, niin ole yhteydessä Riikkaan.

Lippukunnalla on lainavarusteita (makuupusseja, rinkkoja), mutta ei toki koko joukolle, joten varaukset ilmoittautumisjärjestyksessä ilmoittautumislomakkeen yhteydessä, tai kysy lainaan tuttavapiiristäsi.  Tapahtumasta on mahdollista hakea maksuvapautusta osa- tai koko hinnasta. Tee se ennen ilmoittautumisajan päättymistä täältä. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Kuljettajaksi? Reissaamme paikalle kimppakyydeillä, polttoainekustannukset korvataan. Vain meno- tai paluumatkalle onnistuvat kyydit: Repovedelle voi lähteä mukaamme myös päiväretkeilemään meno tai paluupäiväksi.

Tiedot

Alkaa:
18.5.2023 @ 09.00
Loppuu:
21.5.2023 @ 17.00
Tapahtumaluokat:
, , ,
Tapahtuma tagia:
, , , , , , ,

Järjestäjä

Aviapartio
Kotisivu:
www.aviapartio.fi